Kärleksudden

En sådan fantastisk dag. Solen och fåglarnas vårkvitter kan man inte ta miste på. Idag var det en bra dag för att ta med sig Lille Boy och Andersson ut till kärleksudden. På vägen ner till korvgrillarstället träffade vi barn med sina föräldrar. Även dom hade varit ner till grillstället. Ett så fint ställe tyckte vi alla. Vi kunde höra skotrarnas mullrande både nära och i fjärran. Det går att fiska sa någon det är flera centimeter is. Fiska för min del får vara tills det blir nätfångst å Ångermanälven. Tänk vilken fördel vi har i Sverige som kan gå i skog och natur utan att ha passersedel. Helt rätt med Allemansrätt.
När vi kom hem tog jag fram symaskinen och Andersson försvan ut genom dörren muttrande jag åker på jobbet. Jag kan inte förstå varför inte symaskinsljudet kan upplevas som en härlig skoter som mycket tyst tar sig fram över snön eller över mitt tunna tyg.
Idag fick jag bekräftelse på att jag kunnat hjälpa en kvinna. Det kändes skönt. Tänk att vi alla har en eller flera uppgifter att fylla, det gäller bara att vilja.
Komihåg ’Öm du lätt öga si oppåt sä jer ä ingenting söm ta emot’ Lyfter man blicken finns det inga gränser. Ett tänkvärt ordspråk av Gunnel och Kjell Swärd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.