Planering

I kväll blev jag överraskad. En av kommunens chefer ringde mig och ville att jag skulle komma och träffa personalen på Tulpanen ( kommunens förskole/barnomsorgs verksamhet) Nu, frågade jag och tittade på mina stövlar som för tillfället förflyttat sig från blivande potatislandet till den ringande telefonen. Personalen vill träffa dig och kommunalrådet. Nog är jag lätt att inbjuda men jag vill nog veta tiden åteminstonde en dag i förväg. Så svaret blev NEJ inte i kväll, Andersson väntar. En förunderlig fråga ställdes om Tullpane-beslutet skulle stoppas. Hur skall jag som inte har den politiska makten i kommunen kunna tycka eller lova något sådant. Så jag hänvisade till kommunalrådet. Det var ju faktiskt han som drog igång frågan om Tulpanen.
Visst skall vi politiker ställa upp men även jag vill kunna planera för olika kvällsaktiviteter. Dessutom har Andersson vissa anspråk på mig när det gäller planteringar av olka slag så kvällen var inbokad i trädgårdslandet.
Men visst skall jag träffa personalen på Tulpanen men jag vill nog att de politiker som har den formella makten är med vid en sådan träff. Nu får vi se vad som händer nästa vecka. Kanske träffen blir av.
Även om jag delar Gunnel och Kjell Swärds synpunkt ’Ingenting blir gjort om alla väntar på att någon annan skall ta initiativet ’ så måste det ändå ges rådrum för kvällsaktiviteter med Andersson i det gröna eller hur?

En kommentar

  1. Maria

    Hur inbjudan gått till och vem den gått till vet jag inte, men både föräldrar och personal hade då bett om att ansvarig(a) politiker skulle närvara på mötet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.