Punk eller Pirat?

Efterdyningen av marknadens piratuppträdande verkar inte släppa greppet om mitt ansikte. Vad skall ske för att mitt ansikte skall återfå sin vanliga form? Preparat hit och preparat dit, men ändå ser min överläpp  ut som en av mina jättebalsaminer som jag har efter garageväggen. Pussmun eller inte ingen får komma nära min jättebalsaminläpp. Inte ens Andersson. Den som lever får se hur länge som mitt ansikte och mina läppar vill se ut som övre delen av en pussmun eller en Jättebalsamin dock hudfärgat blek.

Den som lever får se  när  medborgarförslaget om färdigställande av gång och cykelvägen till Rundvik skall verkställas. Alla som läser kommunfullmäktiges protokoll vet att vi tagit beslut om att detta projekt skall göras. Däremot blir jag fundersam när förslagsställaren som dessutom fått sitt medborgarförslag beviljat tydligen fått veta av våra högt ärade tjänstemän att något beslut om genomförandet av gång och cykelvägen inte uppfattats av tjänstemannasidan .Detta trots sedvanliga beredningar. Min uppfattning är att beslut skall verkställas. Gång och cykelvägarna är bra  för både Rundvikarna  som jobbar i  Nordmaling och Nordmalingsborna som arbetar i Rundvik. Ett måste om dom skall kunna fortsätta cykla trafiksäkert till jobbet . Jag lovade företagsställaren att ta upp frågan i kommunstyrelsen i augusti. För visst måste vi poilitiker ta ansvaret för fattade beslut i kommunfullmäktige, jag menar om kommunens tjänstemän inte förstått………………………………

En av mina grannar tyckte att jag såg ut som en Punk-Drottning i mina pratkläder i fredags. Vilken skarpsynthet! Något att ta med sig till kommande tider. Tänk Er jag som Punk-Drottning, lillen som Trummis för hårdrock och Andersson  tar fram sitt dragspel. De ni! Ja inte för att jag kan sjunga men behöver man det?…………………..

Framtiden har oanade möjligheter eller hur?……………………………….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.