Könet har betydelse

Lille Boy har påbörjat höstpromenader. På sig har han sin lilla "reflexväst". Att ha reflexväst är bra på många sätt. I våras var jag, Lille Boy och lillen till veterinären. Andersson hade bokad tid för en kontroll av Lille Boys allmäntillstånd.

Väl framme hos hunddoktorn fick jag vänta medan Lille Boy följde personalen för undersökning. Vi var många hundägare i väntrummet.

Efter en halvtimme kom så Lille Boy ut  och jag blev rekomenderad att i höst boka tid för avlägsnande av tandsten.

När jag skulle betala visade det sig att han även skulle ha medicin. Något förvånad  blev jag när jag fick instruktionerna över hur Lille Boy skulle ta sin medicin. Är han så sjuk att han behöver medicin tre gånger om dagen frågade jag. Svaret från receptionen var ja. Något omtumlad betalade jag för undersökning och medicinen. När vi åkte därifrån sa jag till Lillen kolla vad det är för fel på Lille Boy. Ganska snart visade det sig att medicinen var till en tik med snarliknande namn som Lille Boy. Det blev att vända kosan tillbaka till veterinären och ställa frågan hur en hanhund kunnat få medicin för en honhund och de problem som tikar kan ha. På trappen till veterinärstationen stod en förvånad kvinna med en lurvig hund och ställde frågan har du min hunds medicin?

Det hela redde upp sig och det blev faktiskt en tusenlapp billigare för mig.

Ett är säkert med reflexväst måste det vara lättare för alla att se att Lille Boy är en hane.  

Det är många i dagens samhälle som behöver både reflex- och skyddsväst eller hur?

Bild: Ulla-Maj´s Tankar

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.