Den gröna vintern

Denna veckas vita upplevelse fick och Lille Boy och jag vid bäcken. Inte för att jag vet om det är skum eller skumsnö som finns på bilden men vitt var det. Var är Kung Bore? jag längtar efter spårsnö även om jag inte jagar.

I dag har vi Socialdemokrater fastställt Riksdags- och landstingslistorna. Demokratin är förunderlig, men visst är det "häftigt" att höra hur många kamrater ropar ja på frågan om dom kunde välja de uppräknade kandidaterna.

Torsten W Persson berättade om den Socialdemokratiska 100-års historien i Västerbotten. Banderoller som arbete åt alla, en pension att leva på, var och är frågor som knyter vår 100-åriga historia samman.

Idag är kampen för jobben, skatt efter bärkraft och välfärd efter behov vikitgare än någonsin. Ingen skall tvingas betala skatt  efter ålder! Något som nu sker med våra pensionärer. Vi skall säkerställa dessa dessa frågor sa Ibrahim Baylan partisekreterare och första namn på riksdagslistan.

När jag åkte hem från Umeå i eftermiddag tänkte jag på några textrader ur Arbetarmarschen "Takt, takt hållen takten den är mer än halva makten"

Nu skall jag och Lille Boy se "Tomten är far till alla barnen"

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.