Äntligen

Så blev det snööööööööööööööööö!

Lille Boy och jag promenerade ut i snön och vad hände?Jo, jag gjorde en frivolt, även kallad "rova".  Där låg jag på vägen och gubbarna skrek Ulla-Maj…………………………………………………Men ingen kom till undsättning. Nu brukar jag få fixa min egen undsättning själv så, OK. Gubbar med spade får vila sig. Gumman Andersson fixar själv! Hörrredu se till att Andersson fixar broddar åt dig. Förresten kan du behöva broddar på kommunkontoret sa en av gubbarna.  Ja sa jag för att täppa till käften på någon eller hur?

Värre är det för de borgerliga partierna i Nordmaling som i dag gett ut sin ut sin"Julsaga" där de flesta förslag som är postiiva är från oppositionen.  Kanske detta är den samverkan som dom ibland pratar om. Bra är att dom i "sitt julevangelium deklararar att det är dom som bestämmer"

 Satsning på ungdomsaktiviteter, grönområdet till skolan i Rundvik, Backvägens genomförande, byggande av äldreboende  är faktiskt några av våra förslag. Frågan är varför besluten om äldreboende fått vänta i två år. Beror det på platsen för boendet. Den som lever får se.  Medborgare läs protokoll så ser Ni hur de borgerligas jul-sage-sanning stämmer med verkligheten. Beslutet om skattehöjningen som är en av de högsta i länet glömde dom att ta upp i sitt julprogram  men det var bra för vi ville inte höja skatten så mycket att Nordmaling skulle bli skatte-länsledande, men det ville de styrande.

Nu får vi se om den tråkiga trenden av minskad befolkning vänder när skatten höjs?

I morgon styrelsemöte på Medlefors.  Jag åker  med Billy till  Skellefteå kl 07.00

Bild Ulla-Maj´s Tankar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.