Ladies night

Väninnan och jag talades vid i morse. Du skulle ha varit på krogen sa hon där var det "drag". Vadå frågade jag?  Vet du inte att det var Ladiesnight där.  Jag var på revyn och deras scenkostymer  räcker för mig svarade jag men tillade hur var det? Jag menar ur jämställdhetssynpunkt? Det var fullsatt svarade väninnan. Men jag satt vid ett bord helt stilla sa hon men många andra var upp till scenen. Inte skulle jag gå å lägga pengar i karakalsongerna på någon sa jag. Inte jag heller sa hon men jag blev förunderligt slut efter denna lördagkväll. Det är jämställdheten som gör sig påmind sa jag.

Appropå jämställdhet vill jag gratulera Margot Wallström som blivit FN:s speciellt utsända för att motverka kvinnoförtryck i världen. Mycket bra det behövs. Vissst är det förunderligt att den Borgerliga regeringen med Carl Bildt i spetsen har rekommenderat Wallström., Tänk att dom nu har förstått vilken kapacitet och engagemang som hon har. Synd för nu tappar vi (S) henne  i valrörelsen.

Appropå Jämställdhet  så läste jag om polischefen som är misstänkt för våldsbrott mot kvinnor. Det är för bedrövligt, man blir helt förstörd när det visar sig att ordningsmakten som skall värna om rätt och ordning i samhället själv är bovar av värsta slag.

Men varför i hela fridens namn kallas mannen Kapten Klänning (allt enligt kvällspressen) Det uttrycket är en skymf mot Klänningen.  Klänningen är ett trevligt klädesplagg och förtjänas att behandlas med respekt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.