Igår, Idag, Imorgon

Igår var jag och Andersson på Olofsfors Herrgård och lyssnade på Mickes Combo. Härlig musik med Mikael på dragspel, Roffa på trummor, Hardy på bas och Björn på Gitarr. Vilken musikkväll. Vid avslutningen spelades Caravan och jag kunde känna kamelryggen i baken och ökensolen i ansiktet vilken kontrast när vi steg in i bilen och det var – 15 grader. Tack för en trevlig kväll! Vi vill höra mera så välkommen tillbaka.

Idag gick jag på informationsmötet av kvinnor för kvinnor. ABF projektet med intiavtionstagare Liza Jonsson och Sara Lövgren som i kväll inbjöd till träff under temat  kvinnosjukdommar. Många kom lyssnade och frågade. Föreläsare  var fd Barnmorskan Maritza som med humor och kunskap berättade om hälsokontroller, Gyn-undersökningar och bröstcancer. Hon gav rådet se upp även om du är "byx-myndig vid 15 år ".  Tyck om dig själv och din kropp. Många kvinnor hade hörsammat kvällens inbjudan och tagit med sig frågor.

På bild Maritza, Sara och Liza.. Projektet fortsätter så läs annonser för kommande möten.

Imorgon kommunfullmäktige. Jag ser fram emot diskussionen kring mina frågor  om skolan och om investeringarna i kommunens lokaler.

Bilder: Ulla-Majs`sTankar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.