Sammarbete

Äktenskapet är sammarbete i vått och tort eller hur? Att tapetsera utan att hamna i skilsmässotankar är en utmaning. Hitills har Andersson och jag lyckats.

Lille Boy gnisslar och undrar vart tog Påskledigheten med alla promenader vägen? Denna dag gav solen + 20 grader på verandan och lockade mig med " sitta och njuta" men verkligheten har andra behov. Skall vi bli färdiga innan Pingst så gäller det att "ligga i" säger Andersson. Naturligtvis helt rätt men mönsterpassning, inpassningar mot dörrar och fönster samt detta eviga lim  som jag tycker finns överallt utom där det skall vara,  kan göra en galen.

Dessutom sitter Lillen i trappen och skrattar. Jag skulle ha tagit in en fackman säger han och flinar. Icke sa nicke vi skall klara av det själva denna gång säger jag. Men varför valde vi alla tapeter med mönsterpassning?

I veckans Horoskop står det: Det är omöjligt att veta om veckan blir himmelsk eller hemsk. Stora känslor går inte alls att styra. Jag undrar om det är avslutningen på tapetseringen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.