Festen

Delar av kören Sjung och Minns

Rundviksgårdens vänner samlades i går kväll till en fest-kväll. Under kvällen underhöll Sjung och Minns. En mycket god mat serverades från Pensionat Rundvik. Efter framträdandet av Sjung och Minns spelade Ronny Eriksson och Svere Fredriksson upp till dans. "Vi är vänner" framfördes av paret Kammebo och "min soldat" av Liseth Eriksson. Sverre Fredriksson visade hur "vigilant" en soldat kan vara i  en uniform från 40-talet.

Kvällens toastmaster Erik Sjöberg berättade historier som framkallade både skratt och applåder. Han uppmanade alla "om du vill ha en spikrak framtid, gå då i cirkel"  hos ABF. Många lyfte fram Rundviksgårdens betydelse för att utveckla bygden och Nordmalings kommun. "Vi är boda Rundvik"  framfördes av  Hardy Eriksson och alla närvarande stämde in i förslagen om verksamheten.

Tack för en mycket trevlig lördag-kväll.

Denna dag har jag använt till förberedelser för morgondagens kommunstyrelses arbetsutskott och till Överförmyndarnämnden. Utöver dessa sammanträden skall vi hinna göra ett näringslivsbesök och därefter träffa företrädare för en förening.

Visst har dygnet 24 timmar eller……………………………………………………

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.