Veckans bästa

På bilden: Ibrahim Baylan, Mona Sahlin  och Thoms Östros

I veckan besökte jag kommunkonferensen som Socialdemokraterna hade anordnat. Stämmningen var på topp vilket tydligt ses på bilden ovan där Ibbe, Mona och Thomas anger partiets politik med stora leenden. Självklart gör vi det med leenden eller hur?

Det var många utställare och fröpåsar delades ut till deltagarna.Den fröpåse som jag tyckte var allra bäst hade texten " Har du tänkt på att alla valfrågor egentligen börjar i skolan?

För bättre utbildning ger fler jobb och starkare tillväxt. En uppmuntrad elev kan få självförtroendet att starta ett företag. Ett väckt intresse för naturvetenskap kan leda till framtidens energismarta lösningar.  En inspirerad biologilektion kan leda till framtidens medicin."

" Därför vill vi så ett frö för framtiden! För ger vi skolan näring så växer hela Sverige" signatur Lärarförbundet. Något som jag instämmer i!

Idag besökte jag BU-utskottet. Där diskuterade ledamöterna hur många nya pedagoger dom skulle behöva för att klara de krav som skolinspektionen ställt. Helt klart är att måndagens kommunstyrelse (au) som skall behandla 2011 års budget får krav på extra pengar till skolpersonal. Något som jag alltid har sagt att vi behöver i Nordmalings skolor.

Nu skall jag gå ut och sätta  fröerna………………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.