Den årliga släktträffen

I år var det Anderssons tur att ha släktträffen. En tradition som syskonen Anderssons har haft allt sedan deras föräldrar gck bort. Släktträffen prioriteras av alla syskonen med respektive.  En pång per år samlas familjerna Anderssons, var och hos vem sker efter en turordningslista.  Träffarna är efterlängtade och vi (Anderssons i Nordmaling) tog hem denna års släktträffs-lott. Trevligt på alla vis. 

I lördags kom så allla vilket tinnebär att vi blev 15 personer som träffades och trivdes på alla vis. Gubbarna samlas i sin grupp på förmiddagen allt för att lösa "världsproblemen" och vi kvinnor för att å kvinnors vis se möjligheterna och lösningen på "de mindre samhällsproblemen" Tjejsnack innebär allt mellan historier och verklighet, här ryms allt, gardiner, tyger, blommor, arbetsplatser, barn och barnbarn.

Andersson hade beslutat att vi skulle ha catering ett mycker bra föslag, perfekt på alla vis.Detta innebar att vi samlades på gräsmattan bakom huset där Lillen satt upp Partytält. Sedan "parttades" det till inpå småtimmarna, helt perfekt. Nu vet vi det mesta om vad som händer över hela landet både i släkten, vänners och bekantas liv och tillvaro. Ännu en lyckad släktträff och nästa år hos en annan av syskonen Anderssons. Vi ser redan fram mot nästa sommars släktträff.

Ett förbjudet ämne är religon och politik. Kvinnorna i släkten har beslutat att " Ulla-Maj skall ha en politisk frihelg" i glada vänners lag. Härligt tycker jag

Men så här på måndag förmiddag måste jag ändå få tala om att jag tycker att Mona (S) har helt rätt när hon kräver att Reinfeldt (m) skall sluta lägga "dimridåer kring  affären Littorin". Visst skall alla bedömas lika även om dom är en fd minister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.