På gång

Gårdagen var en härlig dag. Riksdagskandidat Isak From besökte oss Socialdemokrater. Vi gjorde många arbetsplatsbesök. Frågor om A-kassan, sjukförsäkringen och en rättvis välfärdspolitik ställdes till Isak. De lokala frågorna som byggande av gång- och cykelväg mellan Rundvik – Nordmaling, barnomsorg på obekväm arbetstid samt järnvägsspår till industrierna i Rundvik fick jag svara på. För mig var det enkla frågor vi kommer att genomföra både barnomsorg på obekväm arbetstid, järnvägsspår till industrin och byggande av gång och cykelväg så snart vi vunnit valet och fått en Socialistisk politik som styr Nordmalings kommun. Kvällen avslutades med träff med  Bygg-Sossen

Till sist måste jag kommentera centerpartisten Ingemar Sandströms påhopp på oss Socialdemokrater.Om nu sandström störs av de aktiviteter vi har i vårt val-lusthus tycker jag han skall sluta besöka oss. Detta gäller även andra av hanns allianskamrater som varje dag är inne i vårt val-lusthus. Om Ni nu störs håll er då på er plats vid er val-stuga. Eller är ni på spionuppdrag när det passar Er?

 

 

3 kommentarer

  1. nolmalingsbon

    Till vem skickar du räkningen på allt detta?

    Läs Sandström inlägg en gång till! Allt är inte såssarnas fel- det finns flera partier än såssarna.

  2. Valarbetare

    Det finns många trevliga socialdemokrater, som vi andra gärna vill diskutera med. Är vi inte välkomna att göra det i ert lusthus?

  3. Gullan

    Du kallar Ingemar Sandströms inlägg på bloggen för påhopp. Vad är det Du har gjort i fyra års tid? ”Påhopp” med osanningar varje vecka.
    Att Ingemars stördes av att Ni drog upp musik på hög nivå under Maud Olofssons besök vid Alliansens Valstuga, det borde Du och Dina rödgröna kamrater skämmas för.
    Fru Andersson, Du vinner inget val genom att försöka få folk att tro på Dina ”sanningar”. Många har redan genomskådat Dig. Ett flertal(S)medlemmar har sagt att de kommer inte att rösta på Dig. De tycker faktiskt att nuvarande kommunalråd är klok och för en bra politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.