Att lära

Även idag hadei vårt val-lusthus besök av skolklasser. Med anteckningsblock och många frågor ville dom veta sklilnaden mellan partierna när det gällde skol-och ungdomsfrågor. Jättetrevligt tycker jag.

På bilden glada skolelever och i bakgrunden Stig och Anneli. Det är  hoppingivande att skolorna tar sig tid att skicka elever för att analysera vad de politiska partierna vill. Skoldemokratin är viktig! Ungdomarna är framtiden eller hur?

I eftermiddag fick jag äran att skjutsa föredetta kommunfullmäktiges ordförande till Tallbacken där han förrättade en ombudsröstning. Skämtsamt sa han till sin släkting " Nu har du storfrämmande  före detta kommunfuillmäktiges ordförande och oppsitionsrådet", och fortsatte känner du igen denna rödhåriga dam. Mannen i sängen sa direkt det är Ulla-Maj. Härligt tycker jag. Vi gjorde uppgiften att genomföra ombudsröstning. Jag kände mig glad att kunna hjälpa till. Visst är det härligt med valrörelse och ännu härligare när vi i det Röda blocket  är på stark frammarsch.

Imorgon skall jag på begravning i Rundviks kyrka. Livet är…………………….

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.