Vilken dag

 

Denna dag har varit av det ovanliga slaget. Dels har diskussionen förts om utskott och nämnder, deligationer och storlekar. Den ekonomiska budgetramen för 2011 som kommunfullmäktiges borgerliga majoriteten antog i september  är det alternativ som även vi tvingas arbeta efter. Idag fick vi budgetunderlagen från socialnämnden och barn och utbildnignsutskottet. På måndag skall förslagen antas i kommunstyrelsen. Tur att politikerna har helgen på sig. En gissning är att Socialdemokraterna och de borgerliga partierna kommer att ha olika förslag på hur vi skall lösa ekonomin.

I eftermiddag hade vi anställningsintervju med  en sökande som ny socialchef. Jag hoppas att kommunen lyckas anställa. Helt klart är att det är helt förkastligt att det är som idag att en person  har två chefstjänster och har dessutom haft det under en lång tid.

Lena Dahlberg Vägverket ringde mig i kväll hon trodde att GC-vägen mellan Rundvik och Nordmaling kan fixas. Tack och lov sa jag  innan någon dödsolycka inträffar mellan Rundvik och Nordmaling.

Imorgon skall jag titta på en ny hund. Så spännande tänk om det blir så att Andersson och jag blir med hund. Iså fall skall hunden heta King.

Jag fick ett kort häromdagen och texten löd "En liten fågel kom och viskade i mitt öra att du fyller år…så jag sköt ner den, innan ryktet spred sig" undertecknat Mippe.

Vad vore livet utan vänner?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.