En Falco

 Falco med matte

I dag gjorde jag, Andersson och Lillen en lång tripp till Tjärdalen´s Kennel i Fällfors (25 mil enkel väg) Vi ville se på en ny charmkille vid namn Falco. Nog är det underbart med dessa gulliga taxkillar. I december skall vi hämta Falco.

Världen är liten eller hur. Kvinnan som har kenneln är från Nordmaling men jag tror det var kärleken som "rövade" bort henne till Fällfors. I vilket fall som helst så visade det sig att hon hade "rötter" i Rundvik. Hon hade haft sin morfar där.  Hon berättade om hur hon som barn  brukade stå utanför Fabriksgrindarna och väntat på morfar. Det var ju så att fabriksarbetarna hade en unika-box (en speciell låda med mat) med sig när de arbetade. Hon berättade om de husmansbröd  som legat i unika-boxen under dagen och blivit mjuka och hur goda dom var. Vilket trevligt minne från Rundvik. Unika-boxen med goda sega husmans och en morfar som tog tösen på cykelns pakehållare.

På Tjärdalen´s kennel finnns många trevliga taxar. Nu väntar vi med spänning på Lille Falco. Tänk er när han skall besikta Orrvägeni Nordmaling  och Parkvägen i Rundvik.

Till sist kan jag inte låta bli att kommentera Mona Sahlins  utspel. Min uppfattning är att först analyserar och utvärderar vi  Socialdemokrater valresultatet innan vi börjar "ommöblera" eller hur?

Kom ihåg ordspråket "enade vi stå, söndrade vi falla"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.