Första dagen

I dag var det första arbetsdagen på kommunalkontoret. Nu är det ju tredje gången som jag är kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande  i Nordmalings kommun.

Min ambition är att satsa på näringslivsutveckling och stoppa befolkningsminskningen, Självklart är vård, skola och äldreomsorg prioriterat. men vi måste blir flera som bor, arbetar och verkar i kommunen. Inte minst av ekonomiska skäl. Tyvärr visade senaste redovisningen av befolkningstalen en minskning med 90 personer detta år. Här måste krafttag tas och det tycker jag att  kommunen skall göra tillsammans med lokala företag, medborgare och föreningar

I eftermiddags justerades (godkändes) protokollet från kommunfullmäktige av tre valda protokolljusterare.  Trevligt var att samtilga partier röstade ja till valet av kommunrevisionens vice ordförande. Här fanns inga avslagsyrkanden eller reservationer mot det valet. Min uppfattning är att tycker man något så tycker man det när frågan är på dagordningen.

 

Snart dags att gå i säng även denna kväll utan att få mumsa på en korv. "Får jag int en korv så"……………………. jag fortsätter …………..för Andersson……………..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.