Städa ut.

Idag började Andersson städa ut julen på riktigt. Ljusstakar, julblommor, juldukar o s v. Allt skall ut för nu är hela julen slut säger han. Appropå städa ut. Jag vill påpeka att  de som påstår att jag städar bort synpunkter som lämnas på min blogg far med osanning. Jag tycker att synpunkterna skall kunna läsas allt för att alla då får bilda sig en uppfattning om "tyckarna". Tyck på om ni nu mår bättre av det. Jag utgår från att VK kan informera er om faktumet att jag aldrig tar bort några kommentarer.

Appropå att städa ut har jag denna vecka läst in de olika riktlinjerna och styrprogram som kommunfullmäktige någon gång har fastställt och som det  numera inte arbetas efter. Ett exempel är Näringslivsprogram antagit i kommunfullmäktige den 7 juni 2004. Frågan är efterlevs detta program?

Ett annat program konkurrenspolicy antogs i kommunfullmäktige 2008 och handlade om konkurrensutsättning av  vård skola och omsorg antagen av kommunfullmäktige 2008. Självklart kommer vi Socialdemokrater och Vänsterpartiet att upphäva detta program. Vi har inte för avsikt att konkurrensutsätta (privatisera) vård, skola, omsorg och visst är det dags att revidera deligationsordningen (beslut om vem som gör vad och hur) avsedda för politiker och tjänstemän.

Nu ropar Jul-bocken han vill ha hjälp i uppförsbacken, bäst att visa sig hjälpsam.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.