Höstplantering

I går köpte jag in en ny blomma som heterTwist-n-shout. En läcker peränn. Ny gäller det för Andersson att göra en fodrad låda, så att jag kan plantera denna blomma och några till ute sä att de klarar vintern Sedan diskuterar jag och Andersson var  den nya blomsterlådan skall placeras. Det finns ingen plats för vi har buskar, blommor och blomsterlådor överallt säger han. Detta skall ske Nu säger jag. Muttrande börjar han såga brädor.

Twist-n-shout visst är den grann

För några år sedan fick jag några fröer av en vänninna. Jag satte dom kring mitt äppelträd. I fjol växte det upp två stora kaktusar. Stora blommor men inte specillt vackra. Skall jag gräva upp dom tänkte jag men lät bli. I år har det växt fram flera kaktusar som ser ut som små solar. Vackra tycker jag.

I våras fick jag en fröpåse. Jag satte fröerna i en kruka. Sedan växte en konstig växt upp som såg ut som dill. Jag å Andersson funderade om det var en dillväxt. Vi kastar bort den föreslog Andersson. Det är många kannor vatten som går åt till alla våra växter så jag förstår honnom. Sedan hände det förunderliga. I går kväll började "dillväxten" att blomma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.