Företagsfest

I går (lördag) var jag på Företagarfest här i Nordmaling. Över ett hundra personer hade samlats. Vi fick information om vilka angelägna frågor som organisationen Företagarna driver samt företagens möjligheter till försäkringar och rabatterade resor via Malmö Aviation. Vi gick också en tipsrunda med lokala frågor om bland annat olika lokala företag. Därefter samlades vi till en fantastiskt god middag och med VI-Zom (Sverre och Ronny) som under höll med musik.

Årets (2010) företagare presenteras. Därefter hade jag några utmärkelser med  anknytning till lokala företag och samhälle.

  • Företagarpriset 2010 tilldelades Nicklas Wikman, Wikmans Åkeri AB. Det är tredje generationen Wikman som driver företaget. En mycket lyckad generationsväxling. Wikmans Åkeri finns i branchen vägtransporter och godstrafik.
  • Jag utdelade följande kommunpriser:
  • Industriminnet 2011  tilldelades Hardy Eriksson som gjort en skiva med låtar om industrisamhället Rundvik
  • Skolans uppfinnarmentor  Ingvar Klainert erhöll en utmärkelse som uppfinnare och skolresurs för sitt arbete bland annat på kommunens skolor. Ni skullle få vara med när eleverna provar på………. engemang och uppfinnar glädje bland elever och lärare

Kommunens pris består av en plakett med kommunvapnet och där personens namn och titelatur har graverats  in. Blommor och applåder

En trevlig lördagkväll som började kl. 16.30 och avslutades kl 23.00.

Ett stort tack till arrangörerna för denna trevliga kväll.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.