absurt

Jag läser i Lennart Holmlunds blogg hans syn på vad vi skall göra i Nordmalings kommun och naturligtvis vad vi inte får göra.

Det är absurt att kommunalråden i Umeå anser sig ha rätten att bestämma Nordmalings kommus utvecklingsplaner. När Lennart  och Ågren har flyttat och bosatt sig i Nordmalings kommun kan de självklart påverka kommunens utvecklingsplaner. Lennart är välkommen att flytta hem till Långvattnet och ta gärna med dig Ågren.

Når det gäller inflyttningskampanjer konstaterar jag att Tväråbäcks intresseförening som via inflyttningsfolder vänder sig till barnfamiljer i Umeå . Dom har fått EU medel genom Leadder URnära som vi alla kommuner i Umeåregionen betalat till. Men det är klart att det skiljer på Vännäs och Nordmaling eller hur? Jag noterar att någon inflyttnings kampanj med folder från Nordmaling inte har skickats till Umeå-familjer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.