Bygga för framtiden

Navet, Nordmalings utvecklings- och företagarservice hade i dag  på morgonen inbjudit till frukostmöte på Levar Hotell.Temat var bygga för framtiden. Ett tiotal personer kom och diskuterade framtidsbyggnationer, hyres- o bostadsrätter, egnahem och fritidshus. Kommunens samhällsbyggnadschef informerade om den stora efterfrågan på tomter och det aktuella läget i Notholmsprojektet. Vidare diskuterades kustnära boendet som nu är aktuellt i Nordmalings kommun. Förslag och ideer framfördes från deltagarna om hur sammarbetet skulle ske och skapa förutsättningar för ökat byggande. Ideér kring Notholmen som ett symbolprojekt kan gnomföras. Hur underlättas förverkligande.?

Beslut togs att Navet skulle undrsöka intresset för andelsprojekt i ett samägt bolag allt med sikte på Byggande på Notholmen.

På bilden några av byggintressenterna i Nordmalings kommun. Ett stort tack till Navet för ett mycket bra och intressant möte och jag konstaterar "en kan inte göra allt, alla kan göra något, tillsammans kan vi göra mycket"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.