e-post

Inte visste jag att min e-post var så attraktiv men tydligen vill både pressen och enskilda personer ta del av den. Förmiddagen i dag har jag kopierat ut luntor på 100 sidor. Eftersom jag inte har några hemligheter får intresserade gärna läsa den. Som tur är har kommunfullmäktige fastställt att kopiering skall betalas med 2,50 kr per kopierad sida. Men visst tycker jag att min tid kan användas bättre än att kopiera e-post till nyfikna.
Vid dagens arbetsutskott berättade bredbands-Tommy att vi har 1000 privata bredbandsanvändare. Jag lyfter på hatten för Tommy och grabbarna. Bra jobbat tycker jag.
Efter diskussion föreslår arbetsutskottet tilläggsbudget för 2014 enligt beslut som vi Socialdemokrater föreslog kommunfullmäktige i juni sammanträdet nämligen; Att Socialnämnden tilldelas 2,75 Mkr från och med januari 2014 att användas till kvalitéts- samt effektivitetshöjande åtgärder. Att barn och utbildningsnämnden tilldelas 2,75 Mkr från och med januari 2014 att användas till kvalitéts- samt effektivitetsåtgärder. Att kommunens resultat stärks med 5,5 Mkr för år 2014. Att samtliga nämnders verksamhetsplaner presenteras till kommunfullmäktige i februari 2014 och att tilläggsbudgetens pengar redovisas i åtgärder.
Dessa pengar kommer från förändringar i den kommunalekonomiska utjämningen (med andra ord är det pengar som staten hållit inne tidigare.)
Pengarna från AFA försäkringen kommer att läggas till kommunens resultat samt till amorteringar av lån, Vilket minskar kommunens skuldbörda.
Med förhoppning är att kommunens bokslut för 2013 blir positivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.