Med ålderns rätt

Visby 003

Visby 004Skogens egna skulpturer

Jag har haft politiska uppdrag i kommunstyrelsen över 25 år. 1992 blev jag kommunalråd första gången och även Nordmalings kommuns första kvinnliga kommunalråd. Åren efter har kommunen växlat majoritet och kommunalråd vart fjärde år. Men jag har alltid företrätt Socialdemokraterna antingen som kommunalråd KS; ordf. eller som Vice kommunalråd, vice ordförande. Jag konstaterar att det varit mycket både ris och ros under dessa år

2012 beslutade jag att inte kandidera som första namn på Socialdemokraternas lista inför valet 2014. Liza Jonsson utsågs till ”min efterträdare” på kommunlistan. Jag kommer att fortsätta med politiken men med andra uppdrag. Till alla er som ringer och ber mig fixa olika saker innan jag slutar kan jag konstatera att har jag inte ”fixat det förut”  blir det inte nu. Att sedan kräva att jag skall svara på frågor om socialdemokraternas  kommunpolitik  framöver så vill jag bara meddela att era  e- brev m m skickar jag till Liza Jonsson eftersom hon är den som skall företräda S på min plats.

Politik och framtidsvisioner som jag skriver om på min blogg är som jag ser det självklart och underlaget finns många gånger på Socialdemokraterns hemsida under Vår politik där Stefan Löfvén  skriver om  Sossarnas Vision för framtid.  Alla ska kunna leva ett bättre liv, känna frihet och framtidstro. Därför investerar vi i fler jobb och en bättre skola.  

Jag kommer att fortsätta skriva om Socialdemokraterns politik.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.