Årsmöte S Rundvik

Begravning 001

Begravningsakt för Gunnar Viglöv i Rundviks kyrka.

I måndags hade Rundviks S-förening årsmöte på Folketshus i Rundvik. Utöver de sedvanliga årsmötesförhandlingarna genomfördes en parentation över föreningsmedlemmar som gått bort under verksamhetsåret.  Vi diskuterade även tragedin i Köpenhamn och avskyn för terrorn.

Styrelsen omvaldes och ny sekreterare  efter Gunnar Viglöv utsågs. I övrigt diskuterades kommunens förfrågan om att bygga en 3- avdelnings förskola i centrala Nordmaling och vad det skulle innebära för förskoleverksamheten i Rundvik. Ordförande fick i uppdrag att  bevaka frågan och tillsammans med sekreteraren framföra föreningens synpunkter. I beslutet om centraliseringen av skolbarnen  togs också beslut att de små barnen skulle få ha sin förskola lokalt i Rundvik och Lögdeå. Frågan är vad händer nu? Det beslöts även att verka för större engagemang i kommunala frågor.

Årsmötet konstaterade att den ”turbulens” som Socialdemokraterna har haft i Nordmaling/Håknäs  påverkat medlemmarna i Rundviks S-förening  genom förlorat inflytande i kommunalpolitiken. Endast en dubbelansluten medlem har lämnat föreningen.

Under 2014 hade fyra offentliga möten genomförts där bland annat Harriet Hedlund från landstinget medverkat. Beslut togs att fortsätta samarbetet med bland annat Mo-Lögdeå S-förening

Mötet avslutades med honnörsorden Vi tar kampen  för rättvisa!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.