Edward Riedl (M)

Hur tänker Ohly och vänstern?

Jag läser idag en intervjuv med vänsterpartiets partiledare Lars Ohly och kan inte låta bli att fundera – Hur tänker han och hans parti egentligen. Han säger på fullt allvar att han kan tänka sig att sänka skatten för fotbollsproffs för att de väljer bort Sverige med det höga skattetrycket. Hans slutsats är att bara sänka skatten för fotbollsspelare så att vi kan locka de bästa fotbollsspelarna till Sverige. Om han och hans parti fullföljde tanken skulle de snart inse varför alliansregeringen genomfört jobbskatteavdraget och dessutom söker förnyat förtroedne för att fortsätta den politiken.

Läs hela artikeln i DN här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Patrik

    jag måste bara få fråga om din personliga åsikt, när tycker Du att politiken ska börja handla om just politik igen, och inte om att försöka smutskasta de andra partierna på ett så snyggt sätt som möjligt? fast det kanske är det som är politik i dagens samhälle?

  2. Edward Riedl

    Svar till Patrik (2010-06-09 08:02)
    Hur du får detta till smutskastning förstår jag inte. I en demokrati måste vi kunna både föra fram egna idéer men också ifrågasätta andras. När det dessutom blir rena motsägelser är det viktigt att belysa dem.

  3. Patrik

    Har inte sagt att det är smutskastning. Utan det jag menar är helt generellt i alla lägen, vill bara veta hur inbitna politiker tänker. Och det både röda gröna blå och vita.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.