Edward Riedl (M)

M kraftigt fram i Norrland i senaste SCB

Moderaterna i Norrland går kraftigt fram i den senaste SCB-mätningen! Från novembermätningen på 15,5% går vi nu fram med 3,4%-enheter till 18,9%. Det är ett styrkebesked att vi moderater i Norrland, som historiskt varit mycket svagare än övriga riket, nu närmar oss rikssiffrorna. Förklaringen är nog kombinationen av en S/MP-regering som för en Norrlandsfientlig politik med straffskatter på oss i Norrland. Samtidigt har vi moderater också gjort en resa där vi idag har ett mycket starkt erbjudande till väljarna också i Norrland. Vi moderater i Västerbotten lägger nu i högsta växel för att göra det vi kan för att vinna valet men också stärka moderaterna i Norrland långsiktigt.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.