Edward Riedl (M)

Mobilblogga – papperslösa flyktingar

Till slut har alliansen hittat en överenskommelse med miljöpartiet kring Migrationspolitiken. Nu kommer de papperslösa flyktingarna att ha rätt till sjukvård och deras barn rätt till skola. Det är bra att vi nu lyckats komma fram i en här frågan.

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

  1. Magnus

    Papperslös = Illegal

    Papperslösa blir de först när de går under jorden och säger upp sina kontakter med migrationsverket. Allt som oftast efter ett avvisningsbeslut. De är alltså illegala migranter. Flyktingar är de inte heller, enligt gängse definition, eftersom personer med flyktingstatus får uppehållstillstånd och behöver således inte bli papperslös.

    Jag skulle vilja att du Edward ger mig en rimlig förklaring varför mina skattepengar ska användas till att finansiera detta?

    Det är beslut liknande detta som skyfflar röster åt Sverigedemokraterna. Jag måste ärligt säga att det fick mig att starkt fundera på om jag verkligen vill ge er min röst i nästa val också.

    PS: Beslut som detta känns magstarkt när man samtidigt stänger Försäkringskassans kontor.

  2. Sören Holmquist

    Papperslösa? Du menar dom lycksökare som befinner sig ILLEGALT i landet Sverige? Och nu med den dystra överenskommelsen med MP kommit fram till att dom får ta del av det generösa uppdukade bordet, det verkar finnas hur mycket pengar som helst att sprida ut till alla världens fattiga och besvikna. Man av ordning frågar sig var våra skattepengar tar vägen?………Jag och många med mig vet redan svaret på den frågan.
    Jag frågade en gång, Göran Persson, om vi, ”Svenska folket är på väg att bytas ut” Jag kan ställa samma fråga till er moderater, som inte ni heller verkar förstå att Sverige står inför en så stor omvandling så våra barn och barnbarn kommer fråga oss en dag. ”Vad var det som hände? varför blev det som det blev?”
    Till slut Edward vill jag rekomendera en bok till dig, eftersom du tydligen gillar faktaböcker, ta och köp dig ett ex av Världsmästarna av psedonymen Julia Caesar och ta dig en riktig funderare på om ni moderater någonsin kommer att vakna upp från er dvala vad gäller dessa enormt viktiga frågor som rör oss alla.

  3. Edward Riedl

    Svar till Annevi Linder (2011-03-03 09:38)
    Det går säkert att hitta bättre namn. Men faktum är att benämningen idag är papperslösa och det förenklar om vi använder samma språk om vi ska förstå varandra.

  4. Edward Riedl

    Svar till Magnus (2011-03-03 10:04)
    Jag hoppas att du inte utifrån ett sådant beslut väljer att inte rösta på oss. Världen är inte svart eller vit även om det skulle vara enklare om det vore så.

  5. Edward Riedl

    Svar till Sören Holmquist (2011-03-03 12:43)
    Som jag skrev i mitt tidigare svar så är inte världen svart eller vit. Den nya lagstiftningen på området är tänkt att bättre hantera och reglera gråzonen där medfar väldigt illa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.