Ladda ner hela Facebook-loggen

Jag hade ingen aning om att man kan exportera all sin information som finns på Facebook och spara lokalt på sin dator. Till exempel hela sin logg, vänlista, alla bilder osv. Vad ska man med det till då? Ja, jag vet inte så noga, men att få ner alla bilder som ligger i alla album med några knapptryckningar är rätt praktiskt. Sen är det ju ett mörker att hitta bland länkningar som man gjort, inlägg man skrivit om man letar i sin tidslinje. Det är mycket lättare om man laddar ner hela tidslinjen, och söker med Ctrl-F som vanligt.

En guide för hur man gör finns på http://www.idg.se/2.1085/1.480251/sa-sparar-du-facebook–pa-din-harddisk

I guiden finns även instruktioner för hur man gör samma sak fast för Google+.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.