Kommer SAIK att förlora nu?

Nu finns det ju ett antal möjliga utfall för resten av säsongen för SAIK. Det kan rulla på som det startat och hålla till final i alla fall. Eller så börjar de att förlora. Då blir det bråda dagar på sportredaktionerna och SAIK:s klubbledning kommer att få stå till svars för om det var så smart att kicka Forsberg. Mediedrev har ett visst underhållningsvärde. Bäst att ladda upp med popcorn och Coca Cola!

Jane Bengtsson på SvD är inne på att Skellefteå inte bara sparkar iväg Forsberg utan även guldet, se http://www.svd.se/sport/skelleftea-sparkar-aven-ivag-sm-guldet_7886850.svd

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. anna

    Tror inte att det kommer bidra till att dom förlorar guldet, SAIK har bra tränare i övrigt och grymma spelare. Men du vet ju hur det brukar sägas ang SAIK ”Sämst när det gäller” så skulle de nu sumpa final eller i slutändan guldet så lär det ska skyllas på att Forsberg blev sparkad och att det bidrog till spelarnas dåliga insats …
    Men jag har redan räknat med guld i år så tror att grabbarna fixar det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.