Rätt av SAIK att sparka Forsberg

 

Så har det gått ett dygn sen Anders Forsberg fick sparken från SAIK. Enl. Johan Garpenlöv på Aftonbladet var anledningen som blev droppen som fick bägaren att rinna över på styrelsen att Forsberg kommit med hintar till spelare att de borde spela i MoDo nästa år. Nån form av minivärvningskampanj alltså. Om det är sant eller inte kan ju inte jag veta, men OM det är sant så blir beslutet att sparka honom fullt rimligt. Vissa saker gör man bara inte.

Garpenlövs krönika: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/garpenlov/article16182940.ab

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Stefan

    Tror inte Forsberg talat med spelare i Skellefteå om ny klubbadress. Tycker det verkar som Saik är överspända. Saik sticker knivar i ryggen på Anders. Inte snyggt. De har gjort en fjäder till en höna.

  2. Betraktaren X

    Svar till Stefan (2013-02-06 10:56)
    Det är mycket möjligt att du har rätt. Ryktesfloran brukar ju vara omfattande just när något sånt här spektakulärt har hänt. Vi får se om det framkommer nåt mer (dementi eller bekräftelse från spelarna?) i den närmaste framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.