Lennart Holmlund och refuserade kommentarer

Jag har fått några frågor om vilka politiker som refuserat kommentarer som jag gjort på deras bloggar, som jag nämnde i ett blogginlägg häromdagen (http://blogg.vk.se/betraktelser/2013/02/07/ta-in-eller-neka-kommentarer-1198057). Jag har tyckt att det saknat poäng att berätta det, men igår dök det faktiskt upp en refusering som hade ett visst underhållningsvärde. Lennart Holmlund ondgjorde sig över att FELIX hade hästkött i sin Lasagne. I en kommentar rättade jag honom, och skrev att det var FINDUS (och några till). Rätt ska vara rätt tyckte jag, för han skulle väl inte vilja få kritik för det Moderaterna hittar på! Nåväl, dagen förlöpte utan att kommentaren togs in, och den har fortfarande inte tagits in. Däremot så redigerade han sitt inlägg under gårkvällen och bytte ut Felix mot Findus. Man får väl anta att Lennart inte gillar att offentligt bli knäppt på näsan för dålig research, och att han inte gärna erkänner misstag. Han ska dock ha heder för att han ändrade i inlägget.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.