Ragga i Wordfeud

Jag har märkt det tidigare också, och igår hände det igen. Eftersom jag bara hade skitdrag att göra i de partier Wordfeud som jag håller på och spelar tänkte jag köra ett par matcher mot slumpmässigt motstånd. Klickade att jag ville starta ett sånt. Till saken hör att jag har ett användarnamn i Wordfeud som avslöjar att jag är man. Nåväl, vad hände då? Ja, första slumpmässiga motståndare var en person med profilbild som visade att han var en man. Han gav upp direkt. Skam den som ger sig, så jag fortsatte att starta partier mot slumpmässiga motståndare. Det slutade med att 7 partier mot män gavs upp direkt och 4 mot kvinnor spelas just nu. Slutsats? Svårt att dra någon annan än att det vimlar av män i WF som mest är ute efter att ragga, varför ger man annars upp direkt när man ser att motståndet är en man? Personligen tycker jag att WF verkar vara ett dåligt ställe att ragga på. Om nu personen man spelar mot har rätt kön så är ju sannolikheten försvinnande liten att vederbörande bor i nån form av närhet av en själv. Men, i det sista kanske jag har helt fel. Kanske rena drömstället att träffa nytt folk i WF.

Etiketter: ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.