Skåningar…

Jag är just hemkommen från en tripp till bland annat Skåne. Inte nog med att det är svårt att förstå sig på vad de säger, deras skyltning är något alldeles extra. Ikväll får ni se två foton från dörren till en personaltoalett, eller är det en hörsal, kanske kombinerad toalett och hörsal på Lunds Universitet? Jag öppnade aldrig dörren, så det är fortfarande oklart vad som ligger bakom den, och frågan om man behöver slå en kod på dosan för att komma in är även det en outredd fråga. Håll utkik på bloggen de närmaste dagarna så ska vi få se vilka tokigheter de satt upp inne på en toalett. Skåningar…

2013-09-25 09.29.34 2013-09-25 09.29.40

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Anna H

    Vilket mysterium!!! Ser ju superintressant ut!!! Hörsal/personaltoalett… Undra vad man håller för föreläsningar/konferanser DÄR?! Hm hm hm min fantasi går på högvarv! //a

  2. Pingback: Skåningar… del 3 | Betraktelser av världen och vardagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.