Julstämning, my way

Så kom den riktiga julstämningen till slut. Jag har haft pyntat och julgranen har varit framme nån vecka, men den viktigaste jultraditionen hade inte hunnits med ännu, nämligen den årliga titten på mästerverket Tomten är far till alla barnen. Igår kväll var det dags. Kvällen började dock i badet, lyssnandes på K:s mycket noggrant sammansatta spellista med hennes 10 favoritjullåtar. Till det serverades en Nils-Oscars Kalasjulöl. Fint värre

För er som inte sett Tomten är far till alla barnen kommer här ett smakprov, den klassiska bastuscenen. Peter Habers karaktär inviger bastun tillsammans med sin frus tidigare män…

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.