Demokratins baksida (SD i kommunfullmäktige)

Det gör nästan ont att se den här intervjun med en SD-kommunalpolitiker.

http://www.svtplay.se/klipp/1687226/sd-karlstad

Det finns ju onekligen baksidor med demokratin också, rätt uppenbart efter man kollat på intervjun. SD måste ju bara ha problem att fylla sina stolar med seriöst politiskt intresserade personer om FÖRSTANAMNET på deras lista till kommunfullmäktige i Karlstad inte begriper sig på blockpolitik (”Jag har ju bara suttit i fullmäktige i tre år”) eller kan ge något direkt svar på vilken politik hon vill driva kommande mandatperiod. Det är väl toppen att vi kan få förtidspensionerade svetsare på maktpositioner i kommunfullmäktige, men det är väl för fan ETT ANSVAR om man har en sån position att vara påläst och ha en åsikt.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.