Holmlund skriver ”ungjävel”

Nu är han igång igen, Lennart Holmlund. När Västerbottensnytt vill fråga honom om e-posthistorien kallar han reportern ”ungjävel” i ett mail. När han pressas att be om ursäkt tar han tillbaka ”ung”, för han vet ju inte åldern på reportern som skickade mailet… Se och njut av ett stycke intervjuhistoria:

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/kommunalrad-kallade-reporter-ungjavel

Etiketter: , , , ,

15 kommentarer

 1. Anna H

  Att ta bort ”ung” från ”ungjävel” gjorde ju verkligen saken SÅ mycket bättre *NOT* Absolut intervjuhistoria måste jag säga! //a

  • Betraktaren X (inläggsförfattare)

   Underhållande är det också när han trasslar in sig och börjar prata om ”stavfel” 🙂

 2. Anna H

  Exakt… Vore det inte bättre att erkänna att han helt enkelt lackade ur när han satt och såg hockey och att han bara erkände att han uttryckt sig olämpligt? Mycket märkligt att det kan vara så svårt att be om ursäkt! Jag blir snudd på provocerad! //a

  • Betraktaren X (inläggsförfattare)

   Jag undrar om jag nånsin läst eller hört honom be om ursäkt för nånting. Men, det är klart, han kanske aldrig haft fel…

 3. Moffajinko

  God afton. Med tanke hur L.H stavar när han skriver, så är han nog ett enda stort stavfel hela han!!!
  Det är nog dags att han gör en hel kennel innan man kan få ett pyttelitet förtroende för Hr Holmlund!

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Jag är egentligen inte ett dugg förvånad, höjde inte ens på ögonbrynen då jag så inslaget ikväll. Däremot undrar jag varför han svängde… från att ena stunden vägra publicera kommentarer överhuvdtaget… till att godkänna dom som strök honom medhårs till nu… Han tycker ju uppenbarligen bäst om envägskommunikationer, så därför skulle han inte bemödat sig med att blogga, ens en gång. Min åsikt bara! Ha det fint! //Maria ”ipnummer: 453666266” Hällsten 😀

  • Betraktaren X (inläggsförfattare)

   Jaså! Jag är nog trots allt förvånad, men jag har inte följt honom så noga genom åren.

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Det är ju knappast första gången han uttrycker sig plumpt, eller försöker släta över saker han sagt, men jag tror inte ens att det var tanken, den här gången, han ville göra sig rolig över sitt så kallade stavfel. Om det var en ung eller gammal jävel, visste han ju naturligtvis inte, men han är ju en gubbe… så…hahaa, nä jag ska inte säga det. 🙂

 6. Karl-Gustav Sjöström

  Jag tycker att VK bör få ett erkännande för sin insats som fick Holmlund att åtminstone ta bort kommentarerna. Dessvärre inser han dock inte att det var något fel med dem. Han tycker ”att man skall stå för det man tycker”, vad han nu menar med det när det gäller att röja anonyma kommentatatorer kan man förstås undra.

  • Betraktaren X (inläggsförfattare)

   Jag håller med, och att medierna nu vaknat till. Igår var det väl bara Västerbottensnytt som uppmärksammade saken, nu är VK och VF på tå också.

 7. Urban Bengtson

  Jag har varit med länge i Umeå och kommunens styrning, ändå blir jag förvånad. Så numera kallar jag det som sker ”maktens kreativa destruktivitet” som, om det fortsätter, blir ”den som gräver en grop åt andra faller oftast själv däri” (gäller också för badgropen på stan).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.