Barnafödande män

Nåja, männen i videon kanske inte är på väg att föda några barn, men de får elektriska stötar som gör att de upplever att de har värkar. Stor underhållning, men tyvärr ger den ju inte svaret på om män verkligen skulle palla med att föda barn eller inte. Man har ju hört det ungefär oändligt antal gånger. Typ: ”Ni män som inte ens klarar av en förkylning skulle aldrig kunna föda barn”. Nu vet jag i och för sig inte vad som är så intressant med den frågan, vi föder ju inte barn, så om vi skulle orka med eller inte saknar betydelse. Vad man dock kan se i den här videon är att de har värvat universums två vekaste män till testet, och då blir det ju inte alls tillförlitligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.