Annie Lööf spär på politikerföraktet

Ja, ni politiker. Visst undrar ni ibland varför det verkar finnas ett ganska utbrett politikerförakt? Titta på det här klippet. 5 minuter av er tid. Sveriges näringsminister Annie Lööf undviker att svara på en extremt rak fråga från Jonas Sjöstedt. Ärligt talat så snuddar hon inte ens vid själva frågan utan pratar enbart om annat. Mot slutet blir det direkt pinsamt.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Åke Nygren

    Hej. Vilket bra klipp som du hittade igen. Tyvärr såg jag inte hela debatten och missade Lööf:s tal och utfrågning. Ja man bli chockad hur dåligt dem svara på frågor. Dem bara slår sig för bröstet och talar om allt bra som dem gjort, men kan aldrig erkänna fel som begåtts. Lakadant som dem svängde över från nej till kärnkraft och till nu när dem är för.

    • Betraktaren X (inläggsförfattare)

      Jag håller med. Det blir lite lekstuga över vissa utfrågningar och debatter. Vi får hoppas att journalisterna kavlar upp ärmarna och vässar sina frågor i valrörelsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.