Edward Riedl (M)

Landstingsfullmäktige: Trångsynta socialdemokrater

Socialdemokraternas ledare i landstinget, Levi Bergström, visar i fullmäktige sin totala ovilja till att följa med i sin samtid. Han vill inte stötta landstingets egen personal att starta eget inom sjukvården. Resultatet blir att det enbart blir stora vårdkoncerner som har möjlighet att etablera sig i Västerbotten. Varför har  ni socialdemokrater så svårt att stötta vår egen personal att växa och utveckla sjukvården i Västerbotten.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Edward G

    Hej igen! Edward här. Så vad har du gjort idag för att hjälpa de svaga i samhället? I motsats, tänkte jag, till Er partipolitik att stoppa pengarna i egen ficka? Det du skrev igår lät ju bra men var gärna lite mer konkret, tack.

    Och jag tror faktiskt att du trodde jag var ironisk igår när jag komplimenterade ditt skägg men så är självklart icke fallet; klart man uppskattar ett gott skägg, och – om jag tillåts fortsätta, så håller jag inte alls med de som tycker det ser påfluget ut. Trevlig helg!

    Mvh Edward G

  2. Edward Riedl

    Svar till Edward G (2009-10-02 14:07)
    En stor del av mina arbetsdagar handlar om att se till att de politiska systemen finns där för de allra svagaste i samhället. Under fullmäktigedebatten öppnade jag för att vi tillsammans med vänsterpartiet ser över de avgiftshöjningar vi genomförde förra året drabbar ekonomiskt svaga grupper då detta inte var syftet.

    Ditt språkbruk tyder på att vi inte delar politiska åsikter. Däremot är det trevligt att du gillar skägget.

    Önskar även dig en trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.