Edward Riedl (M)

Fler i arbete ger högre pensioner

Bromsen i pensionssystemet slog till förra året vilket har inneburit att pensionerna förlorat i värde. Det mest effektiva sättet att garantera rimliga pensionsnivåer som är långsiktigt hållbara är att så många som möjligt i arbetsför ålder faktiskt arbetar. Alliansregeringens jobbpolitik är en garant för framtidens fortsatta välfärdsutmaningar där rimliga pensionsnivåer är en viktig del.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Pelle

    Den enda garantin för fortsatt utveckling av tryggheten i det Svenska samhället är att vi ser till att alliansen ”försvinner” från regeringsmakten!

    Fortsätter alliansen sin politik, ”den omvända Robin Hood politiken” så kommer det Svenska samhället att raseras!

    Fler moderater i ”utvisningsbåset” gagnar alla i Sverige med undantag för högerns kärnväljare – de som dragit mest nytta av RUT avdraget!

  2. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-03-16 21:00)
    Vi får nog vara eniga om att vi i det mesta är oeniga. Du har tidigare skrivit att du förut varit moderat. Med det sätt och med dina värderingar har jag svårt att förstå det.

  3. Edward Riedl

    Svar till Per-Ola Moström (2010-03-16 21:28)
    Oaktat hur mycket du verkar gilla amerikansk forskning så är det inte applicerbart på Sverige och svenska förhållanden. Till att börja med har Sverige dubbelt så höga skatter som USA.

  4. Ville

    Du skriver och skriver om alliansens jobbpolitik men Edward ungdomsarbetslösheten är större an någonsin, att de unga inte får några jobb och det sänker pensionen för oss pensionärer med i storleksordning 3-4% årligen, varför gör ni inget åt detta?

    Det är mycket snack men ingen verkstad, sänka skatten för de som har jobb och bra ekonomiskt det är i stort sätt de enda ni gjort och naturligtvis ert omhuldade RUT avdrag ytterligare ett bidrag till de välbeställda tillsammans med sänkt fastighetsskatt med mera.

    När skall ni komma till skott med något som ger ungdomar jobb?

  5. Pelle

    Vi får nog vara eniga om att vi i det mesta är oeniga. Du har tidigare skrivit att du förut varit moderat. Med det sätt och med dina värderingar har jag svårt att förstå det.

    Skriver du i ditt svar på min kommentar nedan, ja vi är oeniga om synen på människor och på politik.

    Du kunde inte låta bli att vara ”otrevlig” heller i detta svar då du kritiserar mitt sätt och mina värderingar, detta gör du utan att känna mig!

    Jag var medlem i M i 1 år och fick då så pass mycket intern information om M så att jag beslöt att bryta med M, jag vet idag att jag gjorde rätt – sanningen om er börjar efter några år i rampljuset träda fram, väljare börjar se er som det högerparti ni är – egoisternas parti!

  6. Edward Riedl

    Svar till Ville (2010-03-17 14:40)
    Eftersom vi fortfarande befinner oss i den djupaste globala ekonomiska kris i modern tid så har regeringen lyckats förhållandevis väl eftersom det fortfarande finns ungefär lika många jobb som när (S) styrde i global högkonjunktur.

    Dessutom gör regeringen väldigt mycket för att både främja efterfrågan på jobb och utbilda dem som inte får ett arbete pga konjunkturen.

  7. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-03-18 09:28)
    Kan inte se hur mitt svar till dig innebar kritik av dig som person. Jag konstaterar bara att med de värderingar du för fram i dina kommentarer har jag svårt att se hur du varit moderat. Jag har inte värderat dem som sämre än mina politiska värderingar. Jag noterar bara att vi i mångt och mycket står långt ifrån varandra.

    Dessutom tror jag mig vara någorlunda initierad i moderaterna och har därför svårt att förstå den interna informationen du fick och ofta hänvisar till. Vi är ett i grunden mycket öppet parti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.