Edward Riedl (M)

Bri(S)ter i ekonomisk politik

Under hela valrörelsen kritiserade vi från alliansen de röd-grönas stora brister i deras ekonomiska politik. Deras politik hade varit rent skadlig för både privatpersoner och företag. I förlängningen hade det allvarligt skadat vår ekonomiska tillväxt och därigenom våra möjligheter att upprätthålla och bygga ut den gemensamma välfärden. Några månader efter valet verkar även socialdemokraternas egen kriskommission insett precis samma sak. Vilken tur att inte den politiken nu blev verklighet i Sverige. Istället har Sverige under alliansregeringen västvärldens snabbast växande ekonomi.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Ni har en försvarsminister som blivit grundlurad på 55 miljarder och han känner sig inte lurad. Nu är han inte finansminister men har Alliansen herrar samma inställning blir jag skrämd. 55 miljarder, oj oj

  2. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2010-12-03 13:44)
    I det stora hela är förändringarna i sjukförsäkringen bra även om det finns brister som måste justeras. Den bilden verkar också ha delats av det stora flertalet väljare eftersom vi, trots de röd-grönas försök att svartmåla oss och vår politik, fick förnyat och förstärkt förtroende i valet.

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-12-03 14:58)
    På vilket sätt menar du att han blivit lurad? Norge är en suverän stat och köper vilka plan de vill. Sedan hade det varit trevligt om de köpt våra. Men på vilket sätt är det att bli lurad???

  4. lf

    kommentar på Leif:Nog måste du väl hålla med om att Norge kunde ha varit mer ärlig och sagt att vi tillhör NATO och vi vill ha vapen från samma sammanslutning.Upphandlingar kostar pengar.De tillhör inte LOU.I denna fråga tror jag att du håller med!

  5. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-12-04 15:39)
    Hur Norge väljer att genomföra sina upphandlingar är i första hand en fråga för Norge. Självklart hade det varit bra om de valt att köpa från ett svenskt företag. Men att välja att inte göra det kan knappast anses vara att lura oss på något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.