Edward Riedl (M)

Kommer Göran Persson tillbaka?

Allt fler verkar vilja ha Göran Persson tillbaka som partiledare för socialdemokraterna. Det verkar bli allt mer desperat hos våra konkurenter.

Läs mer här och här.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. lf

    Du tycker kanske att Sveriges största parti inte skall ha en partiledare.
    Sen har du anklagat mig för att vara en plump och allmänt otrevlig person.Hur vet du det, vad jag vet så har vi aldrig träffats.Jag tror att du inte kan skilja på åsikter och personliga saker.
    Om jag inte tycker om din och Maria Skiddis åsikter,gör det mig till en allmänt otrevlig person.Har jag någonsin haft synpunkter om dig som privatperson?Nä,Edvard nog trodde jag att du kommit längre i din syn på människor och rättigheten att ha åsikter

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-02-04 18:11)
    Självklart bör de försöka hitta en partiledare. Jag noterar bara att det verkar vara svårt för dem. När de dessutom sneglar på Göran Persson anar jag ett visst mått av desperation.

    Jag menar att du i flera av dina kommentarer är otrevlig och plump gentemot andra. Inte minst när du påstår att Maria skulle förneka förintelsen mm.

    Din oförmåga att skilja på rätten att uttrycka sig med ansvaret att behandla andra med respekt gör att du beter dig illa. Självklart kan du fortsätta göra det. Men jag tror det bara gör att det du skriver i övrigt förminskas.

  3. lf

    Du skriver i en kommentar att det var svårt under kriget.Ådalskravallerna var inte under kriget.de var 1931.
    Den dåvarande högerregeringen kommenderade ut militären att skjuta på arbetare i en fredlig demonstration.Och du och Maria Skiddi försöker att göra det till en obetydlig händelse.Visst har man rätt att bli upprörd.Sen att du tycker att jag inte behandlar andra med respekt.Med vilken respekt behandlade du mig i en kommentar,då du sade att jag sympatiserade med terrorister.Ingen ursäkt ingen förklaring,men terrorister är det värsta jag vet.Vilken som har oförmåga får väl läsarna avgöra.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-02-06 18:27)
    Nu avsåg inte ”kriget” i den kommentaren just Ådalen. Sedan har jag på inget sätt försökt att förminska denna allvarliga händelse i Sveriges historia. Tvärtom skrev jag till dig hur allvarligt frågan hanterades. Nog om detta.

    Jag menar att du inte behandlar andra respektfullt vilket jag står fast vid. Jag föreslår dig att se över vad och hur du har skrivit till andra i kommentarerna.

    Sedan fortsätter du med att påstå att jag skulle beskyllt dig för att sympatisera med terrorister. Men i vanlig ordning så kan du inte berätta vad och när jag skulle sagt detta. Det blir därfår svårt att bemöta.

    Det enda jag håller med dig om är din slutsats. Låt de som läser avgöra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.