Edward Riedl (M)

Trevligt besök på riksdagen

Igår hade jag ett trevligt besök från representanter av en av länets samebyar på plats i riksdagen. De är nere för rättegången i högsta domstolen och passade på att komma och besöka mig i riksdagshuset. Vi hann med både en kort rundtur och ett par viktiga politiska frågeställningar.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. lf

    Du skriver om trevliga besök i riksdagen.Vad tycker om samernas hävdorätt? Men det var inte min huvudfråga.Hur ser du på det Egyptiska folket kamp för vad som vi kallar demokratiska rättigheter.Du säger nog ja.Men hur kan du få regeringen att kraftfullt ställa upp på deras sida.

  2. Elli-Mari Lundgren

    Vi från Rans Sameby tackar för en trevlig rundtur på riksdagshuset och för att vi fick möjligheten att lyfta frågor som berör våran vardag. /Ellimarie Lundgren

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-02-09 22:16)
    Den svenska regeringen står kraftfullt upp för andra länders strävanden efter demokrati och mänskliga rättigheter. Därmed inte sagt att plakatpolitik alltid är det mest effektfulla för en regering.

    Din första fråga i förbigående är inte en alldeles lätt fråga. En del hanteras i domstol och andra delar kommer att behöva lösas politiskt. Vi har i mitt parti nyligen tillsatt en arbetsgrupp för att se över och eventuellt komma med förslag på området.

  4. Edward Riedl

    Svar till Elli-Mari Lundgren (2011-02-09 22:37)
    Jag tackar er för att ni kom på besök. Det var mycket trevligt och jag ska göra mitt bästa för att hantera era frågeställningar klokt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.