Edward Riedl (M)

LO och socialdemokratin borde gå skilda vägar

Låt mig börja med att säga att jag anser att facket fyller en viktig roll på svensk arbetsmarkand och att facket behövs i framtiden. Men att vissa fackförbund är helt sammanflätade med socialdemokratin är inte bra för de fackligt anslutna. För några dagar sedan fick jag och andra riksdagsledamöter från alliansen ett personligt brev från LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin som också råkar sitta i socialdemokraternas nationella verkställande utskott. Brevet var inget annat än fortsatta politiska angrepp på alliansregeringen från socialdemokratin klätt i en facklig skrud av en socialdemokratisk fackpamp. För arbetstagarnas bästa borde det nu vara dags att skilja facket och socialdemokratin åt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Leif

    Istället för att grina borde ni (alliansen) lyssna på vad dom säger och inse att er politik är sjuk när det gäller utförsäkringarna. Att säga att budskapet är socialdemokratiskt är bara löjligt, budskapet är mänskligt, men det är ju något du och dina gelikar inte kan stoltsera med att ni är. Inte så länge denna sjuka och grovt förnedrade politik drivs.

  2. Lars Gidlöf

    Håller med dig, de borde skiljas åt, men hur är det med en utrikesminister som inte vågar kritisera Ghadaffi utan istället suttit och gjort affärer med honom, borde inte han skiljas från regeringen?

    Sen lustig grej till, nu är det ingen av Er som bloggar på VK, varken S eller Alliansens politiker som säger något om kärnkraften, konstigt eller hur?

  3. Krister Klermalm

    Däremot Mp är flitiga att skriva om kärnkraften och satsningar på alternativa vägar att kunna byta ut kärnkraften. Tänk så mycket det blir av produkt/teknik utecklingspengar det blir av att lägga på förnyelsebar energi istället för att bygga ännu ett kärnkraftverk. Är det någon annan tänkt på det?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.