Edward Riedl (M)

Hur ser det röd-gröna alternativet ut egentligen

I opinionsmätningar ställs alliansregeringen mot de röd-gröna. Men det media borde granska mer är faktiskt om det finns ett röd-grönt alternativ och hur det ser ut i sådana fall. För miljöpartiet flörtade igår lite med socialdemokraterna  som flörtade tillbaka. Detta skedde via hemliga källor från båda partierna via media. Samtidigt som Jonas Sjöstedt som leder vänsterpartiet gör allt han kan för att få uppmärksamhet från både socialdemokraterna och miljöpartiet. Jag tror socialdemokraterna kallt räknar med att vänsterpartiet hellre stöttar en socialdemokrat hellre än moderat som statsminister och därför i praktiken inte behöver ge något alls till vänsterpartiet.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Ann

    Jag läser med glädje dina djupanalyser….. Men jag tror inte du behöver vara så orolig, du skall se att det kommer att lösa sig…. Tänkte att ni Moderater borde vara lite mer oroliga över hur Centern och KD skall klara sig över Riksdagsspärren….Vilka skall ni samarbeta med annars? Bara ett litet tips, så du kan fortsätta vara den trygga, lugna representant, och verklighetsfrånvända ”arbetarklasskämpe du är!

  2. lf

    Jag tror att du sover dåligt om nätterna då du skriver denna totalt ointressanta blogg kl 5:06.
    Du spekulerar hit och dit.
    Det är väl bättre att´du funderar över Annie Löövs ointresse att ge mer pengar till försvaret och Björklunds ide att förstatliga skolan.
    Tänk hemska tanke ”förstatliga skolan”.
    Förstatliga,där har ni nog en match mot Björklund.
    Hur ser era alliansförslag ut egentligen?

  3. JonasE

    Det är ju samma metod som Alliansen drivit denna regering och förlitat sig på SD, som i en klar majoritet av gångerna röstat med regeringen !!.

  4. Olle

    Jag har följt din blogg ett tag och jag undrar varför du lägger så mycket energi på andra parti, speciellt sossarna. Tror du inte att du skulle vinna mera på att framföra moderaternas åsikter istället. Att provocera fram sitt budskap genom att klanka ner på andra partier är för mig inget regeringsalternativ vid nästa års val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.