Edward Riedl (M)

Blir V snart som SD satta i det politiska kylskåpet?

Sverigedemokraterna har hela mandatperioden varit i det politiska kylskåpet eftersom alla andra partier sagt att man inte vill göra upp med dem. Den utveckling vi kan se efter den senaste partiledardebatten är att Jonas Sjöstedts vänsterparti troligen kommer att göra sverigedemokraterna sällskap i det politiska kylskåpet efter nästa val oavsett om det blir regeringsskifte eller inte. För varken socialdemokraterna eller miljöpartiet verkar vara intresserade av vänsterpartiet på annat sätt än som passivt stöd vid en eventuell S och MP regering efter nästa val.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

5 kommentarer

  1. Anders

    Moderaterna har tydligen obegränsat med gissenissar. Och största gissenissen i partiet är Anders Borg. Fredick Reinfeld han gissar inte så mycket, men tror desto oftare!

  2. Stefan

    Roligt med folk som ”vet” saker. Jag vet t.ex att alliansen är slut. C och KD kommer båda att ramla ur riksdagen vid nästa val. Så verkar det i alla fall……

  3. Mats

    Tänk lite utanför fyrkanten, det är V som inte vill regera med partier som gynnar vinster i välfärden. Snart tycker ju varannan borgare samma sak…ha..ha

  4. JonasE

    Frågan är ju bara vad som sägs före valet och vad som gäller efter valet…….Alliansens skillnader i detta har inte varit obetydliga, drivmedelsskatter bara som exempel !!.
    Så om V är i regering eller inte får man väl se efter 2014, liksom hur många partier som Alliansen kommer att bestå av efter 2014 !!.

  5. lf

    Jag får några minuter innan hockeyn börjar.
    Då man läser din blogg kan man ana en som är lätt desperat.

    Jag såg på aktuellt hur oerhört svårt det att få personal till sjukvården.Ekonomin inom landstingen och kommunerna är katastrofal.Och då pratar ni om ett ytterligare jobbskatteavdrag.Gör det att landstingen får bättre ekonomi?
    Jag har jobbat och betalt skatt i hela mitt arbetsliv.Jag har aldrig klagat på skatten trots liten lön.
    För jag vet att skatten är det bästa sätt att ge behövande en bra sjukvård och åldringsvård.
    Höj skatten och se till att bedriva en bra välfärd.
    Jonas Sjöstedt har bevisligen svenska folket med sig i denna fråga,men det kan väl en moderat ta hänsyn till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.