Edward Riedl (M)

M och alliansen ökar i ny opinionsmätning

I TV4/Novus senaste opinionsmätning som så ökar vi moderater med 1,2%-enheter och hela alliansen går framåt med 1,6%-enheter. Avståndet till de röd-gröna minskar nu och dessutom är alla allianspartier över spärren när vi nu går in i valrörelsen med full kraft. Med 38 dagar kvar till valet slår vi fortfarande från underläge men vi har nu vinden i ryggen. Nu måste vi moderater och våra alliansvänner fortsätta berätta för väljarna varför vi är bäst lämpade att styra Sverige de kommande fyra åren. Det handlar i grunden om att vi tillsammans förberett oss för att fortsätta med en politik för fler jobb och ordning och reda på statens finanser.

 

Läs mer här: http://val.tv4.se/teman/v%C3%A4ljarbarometer

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. AnnaSara

    Tycker ni i alliansen ger ett intryck av en genomtänkt politik där ni strävar mot samma mål. För mig är det självklart var jag lägger min röst i valet! Ni gör ett bra jobb!

  2. Bergis

    Ja men gapet mellan Alliansen och de Rödgröna är för stort för att ni ska hinna hämta hem alla röster som behövs. Inse Riedl att loppet är kört nu.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag ger inte upp så lätt. Vi har jobbat i motvind många gånger. Nu har vinden dessutom vänt och vi tar ikapp lite för varje dag som går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.