Edward Riedl (M)

Sjukhusmat

Idag hade vi sammanträde med landstingsstyrelsens arbetsutskott. Bland annat hanterade vi frågan kring synpunkterna på sjukhusmaten. Vi hade idag också förmånen att själva provsmaka den under lunchen. De flesta av oss blev positivt överaskade över både smak och konsistens. Därmed inte sagt att långa sjukhusvistelser på många sätt ändå är prövande. Men maten vi smakade idag var bra.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

8 kommentarer

  1. Pelle

    Det är klart att du högerman skriver att maten är bra på sjukhuset – den skall ju trots allt bara ges till sjuka och åldringar två kategorier som ni EGOISTER inom alliansen fullstänigt struntar i!

    Läs vad S-O Edvinsson din allianskollega skrev på sin blogg när han låg inne – maten passade då inte honom – läs även dagens insändare i VK från Ivan Forsberg!

    Jag tror även i detta fall mer på andra än på dig!

  2. litentanta

    Men visst var det väl om Geriatrikens timbaler det handlade om ändå Edward? Inte har du väl smakat en sån?

    Jag vet att maten är mycket bättre på Geriatriken än övriga sjukhusets, även om just timbalerna var aningens tjatiga, minst sagt, för patienterna. Dock är den andra maten mindre aptitlig, att man i valtider påstår motsatsen är dock inte oväntat…

  3. Nettan

    Har då ätit maten på NUS o fann den varm smaklig och för mig bra..faktiskt bättre än den ibland lite kalla sk kantinmaten man fick förut.När man är sjuk är det inte alltid allt passar ens smak… men att klaga så som det görs är ledsamt.Skulle vara spännande att få se och smaka maten hemma hos de som klagar!!!

  4. Edward Riedl

    Svar till Nettan (2010-09-08 17:16)
    Jag sympatiserar med det som du skriver. samtidigt är det viktigt att den som är sjuk får bra mat för att återhämta sig. Den maten vi provsmakade idag var bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.