Edward Riedl (M)

MUF vann över SSU

Idag spelade de politiska ungdomsförbunden brännboll mot varandra. jag var förbi och hejade på de våra en stund. MUF vann över SSU. Både muf:are och moderata studenter som spelade gjorde ett bra jobb. Nu vinner vi över dem i den riktiga matchen den 19 september också.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Lennart Holmlund

    Roa dig över idrotten men ungdomförbunden ska kämpa om värderingar om vilket samhälle man vill ha. Vad ska du göra om den gamle riksdagmannens(Tore Nilsson Agnäs) son petar bort dig från den givna riksdagsplats som du hoppades på, så du skulle bli en viktigare budbärare för Täbyhögern om han inte byts ut

  2. Marcus

    Jag läste Mattias Larssons (C) blogg om Pride festivalen och då fick jag mig en liten tankeställare. Han tog bl.a. upp att han hade pratat med en person från HBT rörelsen där personen ifråga har börjat upppleva att intoleransen har ökat mer och mer på senare år.
    Till min fråga då, hur kan Moderaterna stå tillsammans, enade med ett parti som KD som egentligen är lika illa som Sverige Demokraterna?
    Tycker att det är extremt dåligt av det partiet att som enda riksdagsparti inte gå med i Pride Festivalen.

  3. Blå

    Du är bara bitter Lennart för att SSU inte vann. Och det är klart att de unga ska kämpa för vilka värderingar samhället ska ha, de är framtiden, inte du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.